![]() |
#9 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() Üstadım verdiğin bilgileri takip edeceğim elimden geldigi kadarda uygulayacağım.
Yalnız olta teknikleri bizim sularda iş yapar, ama yemler ve yem kokuları sularımızda iş yapmıyor.Yurt dışına çıktığım zamanlar, balıkçılık teknikleri ve malzemelerinin yerini öğrenip gezmeye gayret ediyorum.İtalyada boil' i yapmayı standında ustasından öğrendim.Dönünce uyguladım fakat iş yapmadı.Aynı şekilde Macaristan'ın yemlerini denedim yine iş yok.Eskiye dönüş yapıp hamur' a devam edeceğim.Sezon açılır açılmaz hamur denemesi yapacağım.Bizim sularda alışıla gelmiş kokular var her suyun kokusu değişik.Bunları değiştirdiğimizde eli boş gelmek kaçınılmaz son oluyor.Daha öncede yazdığım gibi teknikleri deneyeceğim. hoşcakalın,
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Iğne bağlama makinasi :) çok pratik | shark1 | Takım Çeşitleri | 10 | 21-06-2011 23:44 |
Manisalı İş adamı balık avında öldü.. | Kamil ESEN | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 15 | 09-02-2010 19:59 |
Yeni!!! Amatör Tatlisu Balikcilarina Yeni Pratik Bilgiler Tanitim Videolari | balıkcı omer | Videolar | 7 | 26-03-2008 21:45 |
evet 13/12/2006 balık avında oltama takılanlar | by_tiger | FOTOĞRAFLARIMIZ | 16 | 16-12-2006 13:32 |
Tatlısu avında kulanılan yemler | balıkcı | Deneyimler-Anılar ,Avlak Bölgeleri | 9 | 04-04-2006 20:56 |