![]() |
#1 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() balıksevr arkadaslar bu sene ılk kez sazan avında yemleme yapıcam. roket pva file ve pva poşetim var.yemlemeyı hangısıyle yaparsam daha verimli sonuç alırım? ve yemlemeyı ne sıklıkta yapmam gerekır?
seceneklerden bahsetmişken kendimce gordugum olumlu ve olumsuz yönlerinide yazmalıyım galiba. yemleme roketinin gordugun tek dezavantajı her atışı aynı noktaya yapmak zorunda oldugumuzdur. file ise kırık mısır boili kırıkları gıbı kucuk yemlerı kesinlikle dökecektir.tenis topu büyüklüğünde hamur topları yapıp koymak gerekir galiba. pva poşet en kolayı gıbı geldi. suya girdiginde eriyecektir ama yemleri pek dagıtıcagını sanmıyorum.iğnenin etrafında toplanıp kalıcak yemler. bunun bana bi dezavantajı olurmu? bu malzemeyı daha once kullanmıs olanlardan bikaç öneri almak isterim. deneme yanılma yöntemiyle en dogrusu ögrenilir ama ufak bi altyapı fena olmaz hani ![]() |
|||
![]() |
![]() |
Sponsored Links |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Sazan Yemleme Aparatı | adolomorola | Tatlı Su Balıkları | 12 | 27-01-2011 16:03 |
Tekneyle Olta Avında Yemleme ? | cotoni | Mazmoz (Yemleme) | 19 | 27-09-2009 07:53 |
sazan avında kullanılacak malzeme | sazancı18 | Tatlı Su Balıkları | 5 | 02-06-2008 18:51 |
Levrekler Çıldırmış Olmalı :-) | Onur GÜNER | FOTOĞRAFLARIMIZ | 9 | 16-12-2007 13:31 |
Av dediğin böyle olmalı. | mercan | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 33 | 04-08-2007 05:28 |