|
DENİZ AVI (TEKNEDEN) Tekneyle yapılan tüm avlanma yöntemleri ile ilgili bölüm. |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#1 | ||||
Çımacı ![]()
|
![]() Öncelikle merhaba,övünç kardeşimle daha önceden gidemediğim fakat av raporlarıyla bugünü sabırsızlıkla beklediğim kırmızı avımıza Allah nasip etti gece 2:20 de ersin,murat,tuncay,övünç ve ben yola çıktık.
Gayet eğlenceli ve neşeli bu yolculuğumuzda ufak tefek unuttuğumuz buzluktaki sardalya yemimiz,bi türlü bulamadığımız ekmeğimiz,ve istediğimiz türde bulamayıp olanı mecburen aldığımız yemlerimiz,çalışmayan bankamatikler gibi aksilikler dahi eğlenceli yolculuğumuzu etkilemedi ![]() sabah 4:30 gibi Çeşme limandan hareket ettik,5:45 civarı ya nasip deyip ilk oltalarımızı suya indirdik,yaklaşık 10 dk lık bi sesizlik ve heyecanlı bekleyişten sonra ilk kırmızımızı yakaladık avı sonlandırdığımız 16:00 civarına kadar kırmızılar dan başka bişey yoktu desem yeridir dipte ![]() ![]() ![]() Fotoğraf çekmeyi hatırladığımız ve bulduğumuz zamanlarda çekilmiş fotoğraflarımız herbir arkadaşımda kendi makinalarında olduğu için ben kendi makinamdakilerle av raporumuzu açıyorum,sonradan yeni fotoğraflar eklenecektir. yanlız kalp ve tansiyon riski taşıyanlar lütfen dikkatli olsunlar,zira kırmızıya bürünmüş bu raporda bizim yaşadağımız aşırı adrenalin ve uykusuzluk en bereketli zamanda bitaf düşmemize ve avı sonlandırmamıza sebep oldu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
Sponsored Links |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
15 Haziran 2011 Çeşme Raporu | Raif Yelkenci | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 26 | 19-06-2011 23:24 |
Sığacık'ta at çek ağzı kırmızı | ejder_balikci | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 23 | 21-05-2011 12:22 |
Küçük Bir Video (.Kırmızı.) | zuzu | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 12 | 09-11-2009 11:05 |
Kırmızı kurt | Anıl ÜNALAN | Boru Kurdu, Solucan | 8 | 09-07-2009 15:20 |
24 Haziran 2006-Çeşme | katiti | FOTOĞRAFLARIMIZ | 14 | 09-07-2006 08:30 |