|
FOTOĞRAFLARIMIZ Her türlü balık avın fotoğraflarını yayınlayabiliceğimiz bölüm. |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#1 | |||||
ADMİN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Sabah 6 sularında muvaffak abiyle buluşup çaparileri sallamaya başladık balık baya seyrekti topu topu 5 tane istavrit aldık. Muvaffak abi su üstüne kefal çıkaramayınca gidicekti o sırada eski bir kefal yatağı aklıma geldi gidip deneyelim dedik. Muvaffak abi hemen ekmeklere çıkan kefalleri görünce heycanlandı dalgalardan pek rahat edemedi ama yinede değim yerindeyse yövmiyeyi doğrulttu. saat 10 civarı bize anılda katıldı fakat kefalle ilgisi olmadığından olta atmadı. Muvaffak abi balıkları çekerken 2 video çektim ama kalitesi çok düşük olduğundan hiçbirşey belli olmuyor onları eklemiyorum.
Resimlerde muvaffak abi yok reklam yapmayalım fazla çocuklar dedi ama biz onu reklam ettik edeceğimiz kadar sanırım ![]() Muvaffak abicim çapari için teşekkürler (uğraşıp birsürü iğne bağlamış saolsun) Ayrıca ayakkabı bağcığı içinde teşekkürler (çaparide kullandığımız tüyün aynısı ollduğundan bir sürü kesip hazırlayıp getirmiş) En kısa sürede 8 metrelik kamışınla bekliyorum seni tekrar.
![]() |
Sponsored Links |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
körfez ile ilgili | mufi | Tabiatı ve Canlıları Koruma | 1 | 20-11-2007 22:06 |
Körfez Kurutan Team. | Anıl ÜNALAN | Videolar | 1 | 31-07-2007 19:43 |
İst/Sarayburnu 10/08/2006 | mozdil | FOTOĞRAFLARIMIZ | 11 | 15-08-2006 09:57 |
Sezon Açılmıştırrr!!! Körfez Kurutan Team :) | Taygun KOCABIYIK | FOTOĞRAFLARIMIZ | 10 | 17-04-2006 15:42 |
Körfez kurutan team in bu güne kadar fotoğraflanabilmiş avları... | Anıl ÜNALAN | FOTOĞRAFLARIMIZ | 9 | 11-02-2006 03:08 |