ONE MİNUTİE  barış kardeşim seni kutluyorum tuttuğun balık 10 numara yakışıklı bir paşadır bilesin. bir çok balık tutkunu arkadaş belkide daha tutmamış olabilir. barışım deniz işi nasip işidir bazen çok tutarsın bazen az bunun çok fazla sebebi olabilir yem zaman mekan falan filan ama yazdıklarına ben de katılıyorum bu aralar değil kazıklı - akbük denizlerimizde bir sıkıntı var sanırım çünkü değişik bölgelerdeki arkadaşlarımızla yaptığımız görüşmelerde aynı sonucun olduğu bilgisi ulaştı bana hatta ve hatta izmirdeki arkadaşlarımı arayıp balığa izmire geleceğim dedim cevap aynen şu şekilde oldu (ABİ SAKIN GELME BALIK YOK ŞU ARALAR) yani bölgeye has bir durum değil bence nasibimiz neyse onu aldık sizin teknedeki verimin az olması balığın çalıştığı saatte kıyıya gitmeniz olmasın sakın  bu arada ben 1 adet orta boy mercan 6 adet patlakgöz mercan ve 18 adet izmarit 4 adet isparoz ve bolca hanos tuttum. dediğin gibi vasat bir av günüydü önümüzdeki maçlara bakacağız    denizli team pes etmez
0 0532 522 56 77
DOSTLUK KÜÇÜK MENFAATLERE KURBAN EDİLMEYECEK KADAR BÜYÜK BİR DUYGUDUR.
Bu mesaj en son " 27-02-2012 " tarihinde saat 21:03 itibariyle Tuncay GÜNAY tarafından düzenlenmiştir....
|