|
DENİZ AVI (TEKNEDEN) Tekneyle yapılan tüm avlanma yöntemleri ile ilgili bölüm. |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#1 | |||||
Oltacı ![]()
|
![]() Arkadaşlar 4.50 10 beygir içten takma diesel fiber bir tekne aldım.kısmetse haftaya seferihisar akarcadan suya indircem.sürekli orda suda kalacak.Acaba o civarda balık en çok nerelerde çıkar.söyliyebilirmisiniz?
2-balık bulucuların faydası varmıdır.hangi modeli alabilirim? 3-akarca civarında tekneni güvenli bağlı kalabileceği bir yer varmı?benim bildiğim jandarmanın yanı var! 4-konu ile ilgisi yok ama teknenin altına normal antipas boya sürüp suya indirmeyi planlıyorum.bir sakıncası olurmu?antipas kuruduktan sonramı suya indirilmeli? not:tekne olayına ilk kez giriyorum! ![]() [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Bu mesaj en son " 12-03-2012 " tarihinde saat 09:04 itibariyle fresenius tarafından düzenlenmiştir.... |
|||||
![]() |
![]() |
Sponsored Links |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
İzmir Seferihisar Sığacık'ta mercanlar ve çipuralar | ejder_balikci | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 30 | 05-12-2011 16:33 |
Sığacıkta (Seferihisar/İzmir) 1100 gr Sinarit ... | ejder_balikci | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 35 | 30-10-2010 12:12 |
Sığacıkta (Seferihisar/İzmir) paşa adabeyleri | ejder_balikci | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 16 | 04-06-2010 18:54 |
Sığacık Seferihisar İzmir | ahmetkaptan | Tanışma | 7 | 03-02-2010 22:10 |
Sığacık Seferihisar İzmir Kılıç avı bereketliydi | ahmetkaptan | FOTOĞRAFLARIMIZ | 4 | 01-02-2010 22:30 |