Geri Git   RASTGELSİN AMATÖR BALIKÇILIK FORUMLARI > SOHBET ve EĞLENCE > Tanışma

Tanışma Üyelerimizle tanışıp kaynaşabileceğimiz bölüm.

Konu Araçları Görünüm Modları
Eski 16-03-2012, 21:17   #1
Baba Yalçın
Profesyonel Balıkçı

Baba Yalçın kullanıcısının avatarı

Varsayılan Arkadaşlar Merhaba

Arkadaşlar hepinize merhaba; Burdan bir arkadaşımızın daveti üzerine bundan sonra aranızda yazmaya karar vermiş bulunuyorum. Ben 60 yaşına merdiven dayamış, bilgisayara biraz uzak, profesyonel balıkçı olarak. Bu güne kadar elimden geldiğince balıkçılığımızın kurtulması için. Ülkemiz karasularında alınması gereken acil radikal kararlar üzerine, uğraş verdim ve damardan yazılar yazdım hep. Böyle gelmiş böyle gitmez. Zaten denizin kendisi buna müsade etmeyecek. Bundan sonrası için neler yapmalıyız, hangi ülkeleri örnek almalıyız herkesin hayallerindeki denizi balığı balıkçılığın sağlanması için neler yapmamız gerekir. Bu konularda elimden geldiğince yazmaya çalışıcam. Bizler adam gibi balıkçılığı yaşayan, bugünleri gördükçede üzüntüden kahrolan son nesiliz. Umarımki bizim bıraktığımız bayrağa bizden sonraki nesil olarak sizler sahip çıkarsınız. Fazla uzatmadan, avatar resmini seçmemin sebebide her türlü balığın karasularımzda balık soykırımına uğramadan önceki zamanları hatırlattığı için seçtim o yılların anısına. Saygılarımla.

Sosyal Paylaşım

Gönderme Kuralları