![]() |
#5 | |||||
Moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Süleyman abi balığın tekrar hareketlenmesine çok sevindim.
Güzel bir av olmuş ellerinize sağlık. Gün doğumu fotoğrafı ise tam kartpostallık olmuş. Renklerin doğallığı çok güzel. Ama en çokta senin şu dümen önü yakışıklı delikanlı fotoğraflarına bayılıyorum. Ama küçük bir eleştir de yapacağım. Keşke o dönerli koltuğu sökmeseydin. Pembe tabure biraz olayı bozmuş gibi çünki. Bol ve bereketli avlarınızın devamını diliyorum. Aman biraz bize de bırakmayı unutmayın. Yalçın abinin dediği gibi İstanbulda bu kuzuların tohumu bile kalmadı. Bir iki kare resimlikde olsa bu heyecanı bu yaz tatmak istiyorum inşallah. Allaha emanet olun.
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
İşte hafta sonu balık raporum:) Foça'da mercan bereketi :) | cigo45 | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 22 | 05-06-2011 21:01 |
Balıklar çoştu.. | kaptankarabulut | Süleyman Karabulut | 25 | 05-06-2011 09:51 |
Hafta sonu balık avım özlenen PAŞA TEAM | Hasan BALIKÇI | DENİZ AVI KARADAN | 98 | 15-07-2010 19:10 |
Eski Foça'da (İZMİR) bu hafta balık yoktu | gonencsenkal | DENİZ AVI KARADAN | 6 | 20-06-2010 23:01 |
Gelelim bu hafta sonuna... | Uzm.Dr.Rastgele | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 6 | 11-05-2007 18:57 |