|
FOTOĞRAFLARIMIZ Her türlü balık avın fotoğraflarını yayınlayabiliceğimiz bölüm. |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#9 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Valla Taygun hava sert olmasa orada en az 5-6 levrek/ispendek olurdu. Agaşona birşey gelmedi ama 30-40 cm suda kayaların üstünde sürü halinde geziyorlardı. Dalgalar alıp beni kayalara vurmaya başlayınca fazla uğraşamadım ne yazık ki.
Kefal de çoktu ama ufaklarla uğraşmak istemedim. Aradan bu arkadaş çıkınca güzel oldu. Değişik bir tür, sarıkulak veya topan değil. Kafa biraz daha yayvan ve basık. Bu türünden ilk defa avladım. Haldun kardeşim ekmekli dip kıbrısla sitede de resmi olan 1028 g'lık çipurayı yakaladım ben, inanmayanlara onu gösterebilirsin gönül rahatlığıyla. Dayımın balıklar iki iğneli mantarlı olta ve ekmek içi ile yakalandı. Ama balığın bol olduğu yerde denk geldi, yoksa bu kadar kolay olmazdı tabii ![]() ![]()
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
kısa bir aranın ardından izmarit ispari avlarım | hurriyet | DENİZ AVI KARADAN | 6 | 02-03-2009 21:40 |
23-11-2008 fırtınanın ardından | sener75 | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 4 | 14-12-2008 00:04 |
Işler Kesat Gitti :::::(((( | oteldev | FOTOĞRAFLARIMIZ | 8 | 27-02-2008 22:41 |
Biz Boat 2006'nın ardından... | katiti | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 40 | 16-12-2006 22:05 |