|
DENİZ AVI KARADAN Denizde olta ile balık avı hakkında herşey. |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#20 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() Geçen hafta o taraftaydım gece iftardan ertesi sabah 07:00 ye kadar bir av yaptım 400 gr civarı bir çupra yakaladım 5-6 tanesinide kaçırdım, yemim sülünezdi ve çok taze değildi. Yanımdaki amcalar zargana ve kefal yakaladılar. Ancak pek tadı yoktu. Bu tarafta balık çok verimli olmuyor bu mevsimde kıyıdan burlar için en güzel zaman eylül 15ten sonra...Ancak Asoss sivrice tarafına gidip birde tekneden avlanırsan balık tutmanın keyfine varabilirsin. Kaş fikrini okudum bir başka yerde akdenizde egeden daha fazla balık popülasyonu var bu aralar elin boş dönmezsin...Bende bayram haftası altınoluktayım, bilgi veririm tekrar.
Ümit AYTAŞ Sürdürüebilir Deniz Yaşamı Aktivisti/İZMİR 1979 (ORh+) Ey kör, Bu yer, bu gök, bu yıldızlar boştur boş Bırak onu bunu da şu gönlünü hoş tut hoş Şu durmadan kurulup dağılan evrende Bir nefestir alacağın O da boştur boş... |
|||
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Hep balıkmı birazda tatil | Murat ÇAKMAKÇI | Murat Çakmakçı | 17 | 25-09-2012 09:58 |
At Çek Tekniğiyle Levrek Avı için Sahte Tavsiyeleri | The Lunatic | AT-ÇEK | 19 | 24-10-2011 12:48 |
2008 Tatil Günleri | baturhan | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 3 | 20-09-2007 22:21 |
Tatil 2007 Av sonrasi | BLACK SHARK | FOTOĞRAFLARIMIZ | 14 | 29-08-2007 07:44 |