![]() |
#24 | |||||
Oltacı ![]()
|
![]() Karides türleri (Marmara karidesi, çalı karidesi -teke-,kaplan veya Mersin karidesi) yem olarak kullanılırken eğer bütün olarak kullanılacaksa, muhakkak başının önünde yer alan sivri testere gibi boynuzu (Rostrum) kırmak gerekir.
Et olarak kullanılacağı zaman ise eğer karidesler taze ise direkt soyarak kuyruk kısmını, yok eğer taze değil iseler kısa bir süre kaynatmadan sonra yine soyarak kuyruk kısmı eti bütün olarak veya ufak parçalar kalinde kullanılır.
__________________
Avlarınız bol ve bereketli olsun eskişehirden necati |
|||||
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Yapay Yemler ve Kullanım Teknikleri | alarga | Yapay Yemlerle İlgili Herşey | 14 | 16-05-2012 08:48 |
yetiştiricilikte yemler... | jellyfish | Su Ürünleri | 18 | 18-04-2007 16:00 |
Yapay Yemler | HALDUN YALIMLI | Yapay Yemlerle İlgili Herşey | 16 | 15-01-2007 13:34 |
Yemler bölümü... | ykmk | Öneriler, Eleştriler, İstekler | 9 | 11-07-2006 14:08 |
Balıklar ve yediği yemler.. | Anıl ÜNALAN | Olta Avcılığı Dökümanları | 14 | 02-02-2006 05:34 |