Geri Git   RASTGELSİN AMATÖR BALIKÇILIK FORUMLARI > Amatör Balık Avı Genel Bilgiler > Yem Tipleri, Kullanma Şekilleri ve Yemleme > Suni yemler,Suni Yem Tarifleri, Koku Yayıcılar




 
 
Konu Araçları Görünüm Modları
Eski 29-07-2006, 10:52   #26
tepreş
Oltacı
 
Üyelik Tarihi: 14.02.06
Şehir: ESKİŞEHİR
Yaş: 63
Mesaj Sayısı: 46
Varsayılan

EKMEK İÇİ

Ekmek içi ağızda ıslatılarak tükürük hamur haline getirilir ve top halinde iğneye uygulanarak kullanılır. ekmeği ortadan ikiye onuda 3 eşit parçaya böleriz dışı içinde kalacak şekilde üzerine kıbrıs sarmasını sararız kefal avlamada epey etkilidir
__________________
Avlarınız bol ve bereketli olsun eskişehirden necati
tepreş Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
 

Sosyal Paylaşım


Gönderme Kuralları
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is Açık
SimgelerAçık
[IMG] kodu Açık
HTML kodu Kapalı

Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Yanıtlar Son Mesaj
Yapay Yemler ve Kullanım Teknikleri alarga Yapay Yemlerle İlgili Herşey 14 16-05-2012 08:48
yetiştiricilikte yemler... jellyfish Su Ürünleri 18 18-04-2007 16:00
Yapay Yemler HALDUN YALIMLI Yapay Yemlerle İlgili Herşey 16 15-01-2007 14:34
Yemler bölümü... ykmk Öneriler, Eleştriler, İstekler 9 11-07-2006 14:08
Balıklar ve yediği yemler.. Anıl ÜNALAN Olta Avcılığı Dökümanları 14 02-02-2006 06:34


Saat 05:59.