Arkadaşlar selamlar tekrar. Teknemi satmış olduğumdan dolayı çoooook uzun bir aradan sonra yeni bir tekne alarak tekrar aranıza dönebildiğim için sevinçli ve heyecanlıyım
Evvelki yıllarda teknemle Dikili, Bademli, Urla civarlarında av yaptım, kimi zaman bişeyler becerdik kimi zaman da muhabbete dem vurduk

Lakin artık işe daha ciddi sarılmaya karar verdik. Biraz daha düzgün bir tekne ve biraz daha düzgün ekipmanlarla bu sefer Sığacık Teos marinadan demir alıp o civarlarda avlanmak istiyoruz. Evvelki senelerde saolsun özellikle Levrek nickli Erol abi çok yardımcı olmuştu bana

Tabi ki teknem hepinize sonuna kadar açık, gelin beraber çıkalım beraber vakit geçirelim bizim için çok daha sevindirici olur bu tip tekliflere de 7 gün 24 saat açığız

Teknemiz şu anda marinada çekide yazlık tamiratları yapılıyor, tahmini bir 15-20 gün içerisinde suda olacak.
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]
Link benim şahsi hesabımdır, eğer bu forumdan görüp arkadaşlık attığınızı yazarsanız seve seve sizi eklerim
Sizden ricam eğer bu konularda ister buradan ister özelden ister de bizimle teknemize gelip bilgilerinizi muhabbet eşliğinde paylaşırsanız çok sevinirim

Dediğim gibi son derece yabancısı olduğum bir bölge, derdimiz de kilolarca sepetlerce balıkla dönmek değil en azından elimiz boş dönmeyelim

Rastgelsin herkese saygılar....