![]() |
#29 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() Doğan'cığım Hosbuldum ve tesekkur ederim tavsiyelerin icin ben bu soyledigin seylere uymaya calısacagım emin olabilirsin.Bence soledigin maddeler genel olarak balikcilik icin degil insanlik adina davranislar iceren maddeler gibi.
Ama bu sitede o turde insanlara rastlamadım tanıstıgım insanlar cok kaliteli ve yardımsever herkes bir sekilde yardımcı oldu bana ve sitenin faydasını cok gordum.Bu ise baslarken kafamda onlarca soru vardı. Simdide var ama nasıl anlatsam sanırım acemilikle ilgili degil. Yani ne kadar ustalassamda bu tur sorular herzaman olucak gibi.En azından artık korkmuyorum oltamı ve takım cantamı alıp sahilde alıyorum solugu. Tutmak veya tutmamak su an onemsiz. Balikta kaldigim saatlerde terapi gibi. Beyni resetlemek gibi dunyadan kopuyorum ve vakit su gibi akıp gidiyor. Artik deniz farklı bir anlam tasıyor benim icin. Sanki denizi sahiplenmisim gibi. Abartıyor olabilirim ama gercekten bole hissediyorum. Her fırsatta ona yakın olmak istiyorum. Hadi sahile inelim hadi sahilde bisiler yiyelim. hadi sahile inip bi kahve icelim ![]() Son madde benim icin kupa finali gibi. Zaten bekliyorum kendi tuttugum balikla icene kadar rakı almıycam eve.. Saygılar,
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Araniza Kabul Edermisiniz..... | meto16 | Tanışma | 20 | 16-03-2009 18:18 |
Aramıza yeni bir balıkçı daha katıldı | murcey | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 5 | 13-08-2008 07:41 |
acemi pilot | ibrahimz35 | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 13 | 06-12-2007 05:07 |
Araniza Yeni Katildim Ama Bir Kaç Fotografta Ben Göndereyim Dedim | orhanxx | FOTOĞRAFLARIMIZ | 9 | 13-11-2007 18:46 |