|
Satıyorum 2. el yada kullanılmamış malzeme arayanlar, satanlar. |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#1 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() Kıyıdan olta ile balık avcılığında kullanmak için uygun balık makinası
• Okuma Distance surf pro kalitesi ile sizleri hayran bırakacak. • Balık av malzemelerinin en uygun fiyatlı olta makineleri, • En kaliteli olta makinelerini elinde bulunduran okuma markası sayesinde kaliteli • Olta malzemelerini ucuza temin edebilmekteyiz. • Distance surf pro 60 lik kafası, • 4:5,1 devri, • 9+1 bilyası ile sizleri hayran bırakacaktır. • Okuma Distance olta makarası 240/0,40mm 310/0,30mm sarım kapasiteli, • 570 gram ağırlığında • Önden kalamalı • Yedek kafalıdır. • Tatlı ve tuzlu su avcılığında kullanılır. • Okumanın Surf Makinesidir. tel.0533 324 38 87 fiyatı : 150.-tl Kargo alıcıya aittir. [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Uploaded with [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Uploaded with [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Uploaded with [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]
![]() |
Sponsored Links |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Acil satılık Nikon dijital fotoğraf makinası | Doğan ÖZCAN | Satıyorum | 5 | 11-03-2012 20:56 |
Satılık Jig Kamış ve Makinası..... | Sargoz35 | Satıyorum | 1 | 09-02-2012 16:17 |