Geri Git   RASTGELSİN AMATÖR BALIKÇILIK FORUMLARI > Amatör Balık Avı Genel Bilgiler > Amatör Balık Avı nedir nasıl yapılır?




 
 
Konu Araçları Görünüm Modları
Eski 23-08-2006, 12:51   #19
erhan
Tayfa
 
erhan kullanıcısının avatarı
 
Üyelik Tarihi: 16.08.06
Şehir: izmir
Yaş: 55
Mesaj Sayısı: 202
Varsayılan

Haldun beyin rakı yorumuna katılıyorum rakısız balık hem mundar olur hemde zehirler adamı . Balığı taze tutma işine gelinde Muvaffak abimizin yazdıklarının üstüne bişey yazamam artık .
Erol bey derin dondurucuya konulacak balığın temizlenmesi gerektiğini belirtmiş. Büyüklerimiz tam tersini yapardı balıkları temizlemeden hatta tatlı su değdirmeden buzluğa (o zamanlar derin dondurucular yoktu)atarlardı. Bende onlardan görerek yakaladığım balıkları dondurucuya koyacaksam tatlı suda yıkamadan ve temizleden bir poşetin içinde atıyorum dondurucuya. Acaba yanlış mı yapıyoruz sağlık açısından bir sakıncası var mıdır
Saygılar
__________________
Erhan Çulhan
01.01.1970
erhan Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
 

Sosyal Paylaşım


Gönderme Kuralları
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is Açık
SimgelerAçık
[IMG] kodu Açık
HTML kodu Kapalı

Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Yanıtlar Son Mesaj
Yaz balıkları... Onur GÜNER FOTOĞRAFLARIMIZ 13 02-07-2007 00:03
bogaz balıkları ismail çakır FOTOĞRAFLARIMIZ 19 20-01-2007 13:17
Balık nasıl alınır nasıl saklanır? Bir Dost Balık Yemekleri 0 02-12-2005 10:40


Saat 07:58.