![]() |
#20 | |||||
SHARK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Balıkların uzun süre saklanması konusunda 2 alternatifimiz var. Balığı içi temizlenmiş olarak saklayabiliriz. Bir diğer şekilde Erhan beyin söylediği gibi denizden çıktığı gibi tatlısuya bulaştırmadan ve içi temizlenmeden saklayabiliriz. Ben genelde denizden çıktığı gibi ve içini temizlemeden derindondurucuya atıyorum. Hem temizlenmesi daha kolay oluyor, hemde tazeliğini ve tadını koruyor. Tabiki bunlar benim damak tadım ve balığı temizleme şeklime göre değişebilir. RASTGELSİN.
__________________
DENİZE GÖNÜL VERMİŞ HERKESE SELAM HALDUN YALIMLI 1975 T.A.K. İZMİR-İZMİR-İZMİR haldunyalimli@gmail.com |
|||||
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Yaz balıkları... | Onur GÜNER | FOTOĞRAFLARIMIZ | 13 | 02-07-2007 00:03 |
bogaz balıkları | ismail çakır | FOTOĞRAFLARIMIZ | 19 | 20-01-2007 13:17 |
Balık nasıl alınır nasıl saklanır? | Bir Dost | Balık Yemekleri | 0 | 02-12-2005 10:40 |