![]() |
#32 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() Selam,
Bu resimleri ve yazıyı dogru yerdemi yazıyorum bilmiyorum ama bir sekilde sizinle paylasmak istedim. Artık kovamı doldurabiliyorum. Her aksam sahildeyim. Ozellikle son 3 gundur bogazda bir balik patlaması oldu. Ailedeki herkese kendi tuttugum baliklari ikram etmek cok guzel bir duygu. Sanırım mevsim yaklasiyor.Cunku sahilden elim bos dönmüyorum.Sevindigim sey hani derler ya balik coktu zaten diye ama cogu zaman sahilden ayrılırken herkesten fazla balik tuttugumu farkediyorum.Buda bana ayrı bir keyif veriyor isi orenmis olmak adına.Ama daha ogrenecek cok sey oldugunuda unutmuyorum.. 2.resimde en buyuk yardımcım oglum, ben ve dunyanın en guzel manzarası. Burası Besiktas sahili. ![]() ![]() Saygılar,
Mustafa YUCETEPE 1975 İstanbul Birisine bir balik verirseniz, bir gün doyar. Ama ona balik tutmasini ögretirseniz her gün doyar. ><((((*> ...***... ><((((*> ...***.. .>((((*> Bu mesaj en son " 03-04-2007 " tarihinde saat 10:55 itibariyle HALDUN YALIMLI tarafından düzenlenmiştir.... |
|||
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Araniza Kabul Edermisiniz..... | meto16 | Tanışma | 20 | 16-03-2009 18:18 |
Aramıza yeni bir balıkçı daha katıldı | murcey | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 5 | 13-08-2008 07:41 |
acemi pilot | ibrahimz35 | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 13 | 06-12-2007 05:07 |
Araniza Yeni Katildim Ama Bir Kaç Fotografta Ben Göndereyim Dedim | orhanxx | FOTOĞRAFLARIMIZ | 9 | 13-11-2007 18:46 |