Doğan bey tekneyle giden bir arkadaşımdan aldığım duyumlara göre açıktada durum pek farklı değilmiş.Yani sizin anlıyacağınız karadan tutacağım 2-3 parça çupra beni fazlasıyla tatmim ederdi gibime geliyor.Ayrıca İzmir'de kıyı şeridi olarak aslında çok şanslıyız.30 dakika ya da bilemedin 1 saatlik mesafelerde o kadar çok yer varki gidebileceğimiz ama şu yakın kıyı ağcıları mahfediyor bizi.Cumartesi Çeşmealtında olta atıcam ama heryere ağ sermişler nerdeyse.Ben ordayken yeni bir kayık geldi bir güzel ağını attı.Aradan az bir zaman geçti geri geldi bir güzel gürültüsünü de yaptıki balıklar ürküp ağa takılsın diye..Tabi benim günümüde mahfetti(ayrıca kafada dinleyememiş olduk gürültüden).Sizin anlayacağınız artık kimsenin kimseye saygısı kalmamış...Hafta sonu Aydın da balığa çıkan arkadaşlarımla konuştum bana başlarından geçeni anlattılar ne yalan söyliyim oh olsun dedim içimden.Bunlar gitmişler 8-10 kişi kıyıya,çıkarmışlar oltalarını,o sırada tekne gelmiş önlerine ağ atmış,hop dur yapma etme demişler nafile.Tekne gittikten sonra kıyıda ne kadar oltacı varsa anlaşmışlar,takmışlar 0,50-0,60 lık oltalara kocaman kancalarını atmışlar ağa,hop ki derken çekmişler bir güzel adamların ağlarını.Aradan bi zaman geçmiş gelmiş iki tane çakır keyif tekneci ara tara ağ yok tabi.