Geri Git   RASTGELSİN AMATÖR BALIKÇILIK FORUMLARI > Amatör Balık Avı Genel Bilgiler > Yem Tipleri, Kullanma Şekilleri ve Yemleme > Suni yemler,Suni Yem Tarifleri, Koku Yayıcılar




 
 
Konu Araçları Görünüm Modları
Eski 16-12-2006, 20:57   #7
yilmaz
Tayfa
 
yilmaz kullanıcısının avatarı
 
Üyelik Tarihi: 08.10.06
Şehir: osmaniye - düziçi
Mesaj Sayısı: 160
Varsayılan

Alıntı:
varior tafarından gönderildi
Türkiden bir tv kanalında (yörelerimizle ilgili bir programda) seyretmiştim, sazlık bir gölde balık avlayan bir balıkçı sazanlar için iğneye kokulu çilek takıp atıyordu ve sazan hemen çileğe vuruyordu.. (öyle bir-iki saat beklemeden) ben denemedim ama sürekli sazan avlayan arkadaşların denemesini tavsiye ederim, hatta çilek kokulu meyve özü alıp hamur yapmalarını.. denemekte fayda var; baktınız olmuyor, çileği afiyetle yersiniz.. Olursada haber verirse sevinirim..
arkadaşlar, bende discovride çilekle sazan tutulduğunu izlemiştim. ama hiç denemedim, ama yinede balığın uzun süre yeme alıştırılması gerekir diye düşünüyorum.
__________________
Yılmaz Bingül -1975

Adana-Hatay-Düziçi
yilmaz Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
 

Sosyal Paylaşım


Gönderme Kuralları
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is Açık
SimgelerAçık
[IMG] kodu Açık
HTML kodu Kapalı


Saat 17:09.