|
Organizasyonlar Her türlü fuar, av yarışması ve üyelerin aralarında yaptığı organizasyonlar hakkında... |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#1 | ||
Guest
|
![]() bir evvelki mesajımda bizlere göre olan teknelerin bağzılarının resimleri vardı bu bölümde bana göre değişik gelen sectiklerim var.
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Merkürü marka verada tipi 250 beygir 4 zamanlı bir bir motor en büyük özelliği bu kuvvette bir motorun olağan üstü sessiz calışmasını hayretle izledim. [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] yine aynı markanın genelde parajüt teknelerine takılan iki ayrı tekniğe sahip modelleri solda normal pervaneli sağdaki ise turbo su fışkırtmalı modeli. [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] solda icten takma motorlar icin ceşitli şanzımanlar.sağda suda bile yüzen telsiz [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] zıpkıncı arkadaşlarımı da unutmadım yerli bir firmamızın stanttı. URL=http://imageshack.us] ![]() |
||
![]() |
Sponsored Links |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Gözüme takılanlar.. | Uzm.Dr.Rastgele | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 4 | 13-02-2007 14:46 |
fuarda buluşalım | mufi | Organizasyonlar | 3 | 08-12-2006 15:13 |