Geri Git   RASTGELSİN AMATÖR BALIKÇILIK FORUMLARI > BALIK AVI > ZIPKINLA SUALTI AVI

ZIPKINLA SUALTI AVI Teknikler,sağlık ve zıpkıncılıkla ilgili herşey.

Konu Araçları Görünüm Modları
Eski 24-03-2007, 11:16   #6
aganta borina borinata
Guest

adana karataşta bi dalgıç arkadaşımın anlattığı da şöyle... derinlik 1,5 m. kayalık bi bölge... bi balığın kayaların arasına kaçtığını görüyor... zıpkını kullanamayacağı için balığı eliyle yakalamak istiyor ve sokuyor elini oyuğun içine... balığı yakalıyor... elini çekiyor ama eli çıkmıyor oyuktan...biraz uğraşıyor ama nafile çıkmıyor eli...balığı bırakıyor ve çekiyor elini...ama eli yine çıkmıyor... artık zorlanmaya başlıyor zorlandıkça elini zorluyor elini kayalar kan içinde bırakıyor ama eli çıkmıyor bi türlü... bunu bana yemin ederek anlatıyor ve diyor ki belimdeki bıçağımı çıkarıp elimi bileğimden kesmeye karar verdim... çünkü belki bi on saniye daha kalabilirdim... bıçağı çıkardım ve bileğime dayadım... ( ben bıçağını gördüm emin olun değil el bileğini kaval kemiğini bile keser sanırsam galiba) gözlerimi kapadım ve tam kesecekken elim kendiliğinden çıktı kayadan... işin kötüsü arkadaşlarım 1,5 m. lik suda boğuldum diye dalga geçerdi benimle diye bitirmişti hikayesini...

rastgelsin...
  Alıntı Yaparak Cevapla

Sosyal Paylaşım

Gönderme Kuralları