Geri Git   RASTGELSİN AMATÖR BALIKÇILIK FORUMLARI > BALIK TÜRLERİ > Deniz Balıkları

Deniz Balıkları Türkiye denizlerinde yaşayan balık türleri hakkında bilgilerin toplandığı bölüm.




 
 
Konu Araçları Görünüm Modları
Eski 16-04-2007, 09:40   #12
kutluhan
Çımacı
 
kutluhan kullanıcısının avatarı
 
Üyelik Tarihi: 23.03.07
Mesaj Sayısı: 59
Varsayılan

Alıntı:
katiti tafarından gönderildi
Daha sonra da sirke ile düdüklü tencerede yaklaşık 30-45 dakika kadar haşlıyorum ben. Derisi kendiliğinden atıyor. Salata için doğrayıp bol zeytinyağı-sirke ile.... neyse bu kısımlara girmeyeyim şimdi .

haşlamadan derisi ile birlikte ızgara üzerinde yapıldığını da duydum ama ben hiç denemedim. haşlayıp derisini attıktan sonra yahnisi, kızartması vs. de yapılabilir...
abicim olmadı şimdi ama, en önemli yeri atlamışsın. nasıl yapıldığı anlatılmaz mı ama. tarifin tamamını anlatabilirsen tam süper olacak.

[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]
__________________
Kutluh@n
Gökçeada / Çanakkale
1982
([Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]

Bu mesaj en son " 16-04-2007 " tarihinde saat 09:45 itibariyle kutluhan tarafından düzenlenmiştir....
kutluhan Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
 

Sosyal Paylaşım


Gönderme Kuralları
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is Açık
SimgelerAçık
[IMG] kodu Açık
HTML kodu Kapalı

Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Yanıtlar Son Mesaj
Ahtapot Salatasi tuncayterzioglu Balık Yemekleri 7 13-09-2006 16:28
Beslenme Türleri uzman SAĞLIK 13 12-09-2006 10:24
Kalamar Türleri katiti Deniz Balıkları 19 09-05-2006 16:02
Sübye Türleri katiti Deniz Balıkları 7 23-01-2006 22:29
Ahtapot Izgara aserkansatı Balık Yemekleri 5 22-10-2005 05:50


Saat 04:12.