![]() |
#1 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Savaşın en kanlı günlerinden biri.. Asker,en iyi arkadaşının az ileride kanlar içinde yere düştüğünü gördü. İnsanın başını bir saniye bile siperin üzerinde tutamayacağı ateş yağmuru altındaydılar. Asker teğmene koştu ve:
- Teğmenim, fırlayıp arkadaşımı alıp gelebilir miyim?.. - Delirdin mi? der gibi baktı teğmen... Gitmeye değer mi?. Arkadaşın delik deşik olmuş... Büyük olasılıkla ölmüştür bile... Kendi hayatını da tehlikeye atma sakın. - Asker ısrar etti ve teğmen "Peki" dedi.."Git o zaman." İnanılması güç bir mucize... Asker o korkunç ateş yağmuru altında arkadaşına ulaştı. Onu sırtına aldı ve koşa koşa döndü... Birlikte siperin içine yuvarlandılar. Teğmen, kanlar içindeki askere baktı. Sonra onu sipere taşıyan arkadaşına döndü: - Sana değmez, hayatını tehlikeye atmana değmez, demiştim. Asker zaten ölmüş... - Değdi teğmenim, dedi asker... - Nasıl değdi? dedi teğmen... Bu adam ölmüş görmüyor musun?.. - Gene de değdi komutanım... Çünkü yanına ulaştığımda henüz sağdı... Onun son sözlerini duymak, dünyaya bedeldi benim için... Ve arkadaşının son sözlerini hıçkırarak tekrarladı: Geleceğini biliyordum!.. demişti arkadaşı... Geleceğini biliyordum!.. ALINTIDIR...
![]() |
Sponsored Links |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Bir yeni arkadaş daha : ) | Doğan ÖZCAN | Tanışma | 7 | 06-10-2009 08:19 |
arkadaş seyret seyret öldüm vallahi otaraflardan bu tarafa kovalasınlar biraz | dalgıç63 | Videolar | 4 | 24-03-2007 22:30 |