|
FOTOĞRAFLARIMIZ Her türlü balık avın fotoğraflarını yayınlayabiliceğimiz bölüm. |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#1 | ||
Guest
|
![]() Raporsuz olmaz diyerek;
gidilen yer: Gümüldür-Özdere, Güzelbahçe balık hali Kullanılan takım: el, çatal, biçak, bardak Yardımcı araç gereçler: Rakı, bira, şalgam suyu, buz vs Kullanılan yem: para,benzin Öncelikle öğlene doğru hala alalım hem de biraderi ziyaret edelim diye yeğenimin Özderedeki restaurant-cafesine gittik, orada birkaç resim çektik. Hava rüzgarlı idi o yüzden hiç kıbrıs atmaya heves etmedim Lilia ve yeğenim İdil ![]() Balıkçı bir abimiz, 10 dakika izledim tek balık yoktu ekmeğin etrafında ![]() İğde olayına açıklık getirelim , en az 6 tane iğde ağacı inceledim, üstündekiler geçen seneden kalan kurumuş iğdeler, 1 tane çiçek bile yok. ![]() macro değil ama gene de güzel çıkmış ![]() Birol abinin köpeği ![]() NadirDbuğa iş başında ![]() Güzelbahçe halinden balıkları aldık, pişti önümüze geldi, e mutluyum tabii ki ![]() Kesinlike rahatsız etmeyiniz, mühim bir iştir balık yemek ![]() Balık yedikten sonra böyle oluyorum işte ![]() saygılar |
||
![]() |
Sponsored Links |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
11 nisan av raporu | shark1 | Videolar | 3 | 14-04-2009 19:41 |
12 Nisan 2008 Raporu | social | DENİZ AVI KARADAN | 22 | 28-04-2008 21:49 |
22 Nisan Raporu | Taygun KOCABIYIK | DENİZ AVI KARADAN | 40 | 25-04-2007 21:51 |
23 Nisan Gerence raporu | gokseldbuga | DENİZ AVI KARADAN | 14 | 24-04-2007 12:57 |
14 nisan gümüldür raporu | Lethe | Deneyimler-Anılar ,Avlak Bölgeleri-Haritalar | 6 | 16-04-2007 15:08 |