![]() |
#7 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() ALINTI
TEDİRGİN SAZAN stres oldum bu nehirde yüzerim o akıntı bu akıntı gezerim ben aşkımı yosunlara yazarım yazı tutmaz tedirgin bir sazanım iş bu sular benim yuvam değil mi alabalık sazan aynı değil mi rakı balık söze ziyan değil mi mezelerde tedirgin bir sazanım sazanım ah.. sazanım ah mezelerde tedirgin bir sazanım ben sazanım bende jeton geç düşer etim serttir mangallarda geç pişer biraz roka beyaz peynir ve kaşar ızgarada tedirgin bir sazanım sazan der ki; “dur bir dakka anladım” yarım yendi yarısını sakladım adıma şiir oldu ben geç anladım dizelerde tedirgin bir sazanım
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Istavrit üzerine | Rauf | Su Ürünleri | 11 | 26-01-2008 00:48 |
Türkçe üzerine | Alparsbeğ | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 8 | 15-09-2007 10:44 |
katılım Üzerine!! | Rauf | Öneriler, Eleştriler, İstekler | 2 | 16-08-2007 10:04 |
Akya avı üzerine... | Onur GÜNER | ZIPKINLA SUALTI AVI | 25 | 12-05-2007 20:47 |
Sinarit avı üzerine... | Onur GÜNER | ZIPKINLA SUALTI AVI | 8 | 20-03-2007 13:56 |