|
Tanışma Üyelerimizle tanışıp kaynaşabileceğimiz bölüm. |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#1 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() Berlinden Merhaba ---
Daha yeni üye oldum bu sayfaya , cumhur kardesim cok israr etti gel abi sende ol diye ve bende iki satir yazayim dedim .... Evet ... Cumhur Kardesim deli dolu icinden gecenleri yazmis ve haksizda degil . bende yillardir yurtdisindayim ( Berlin - Almanya ) ve burada balik Olta ile Avlama sporu uygulamakdayim , yani baba meslegi digelim ... Ailece Balikcilik >Oltacilik vardir .... asil meslegim Dalis Hocasiyim .. Sualti dünyanin en güzel Kesfedilmesi gereken hazinelerinden biri - Canli ve cansiz güzelikleri ile. Bu sayfada ilgimi ceken , Oltacilikda bazi yorumlar ... insallah diger bir vakit bende sizlerle beraber olur konu üstü yorumlar yaparim ( yapariz ) 1 mayis da Berlinde harami Balik avi sezona acilmistir , sabah erkenden saat 05:30 gibi hemen Oltalari kaptik dogru Tegelersee isminde göle gittik , insallah yakin tarihte sizlere oranin güzel Baliklarindan tutmus oldugum sistem ile beraber Resimleri burada Yayinlarim.... simdilik herkese cok selam .. görüsmek dilegi ile saygilar.#
![]() |
Sponsored Links |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Arkadaslar Merhaba | dolcel | Tanışma | 4 | 16-01-2009 22:47 |
Selam Arkadaslar | Fedai | Tanışma | 6 | 10-01-2009 19:48 |
Merhaba arkadaslar. | bircupratutamadım | Tanışma | 6 | 06-04-2008 09:54 |
Selam Arkadaslar ... | BLACK SHARK | Tanışma | 0 | 13-03-2008 21:44 |
Efsane Geri Döndü Cümleten Selam Arkadaslar | selimiye sazancısı | Tanışma | 12 | 17-05-2007 11:03 |