![]() |
#24 | ||
Guest
|
![]() Yalçın abi öncelikle lineaeffe makina da sorun çıktı, devamli kafa atıyor ve düzgün sarım hareketi yapmıyor. Acaba ben mi yanılıyorum diye sabah Faruk abiye götürdüm o da aynını söyledi ve az önce geri iade olmak üzere Avmarketine gönderdim. Bunun yerine bütçemi biraz aşsa da aşağıdaki makinayı sipariş ettim
![]() Gerçi sabah Faruk abi çok güzel bir teklif yapıp aşağıdaki makinayı 140 a bıraktıysa da, değiştirme vb sebepler yüzünden alamadım ![]() Kamış konusuna gelirsek. Getirttiğim kamış kalite açısından beni tahmin etti kısa süre içinde deneyeceğim. Bundan 2 ay önce bir DAM kamış ta almıştım açıkçası kalitesi son derece düşüktü, ilk atışta halkalar yerinden çıktı, ilk uzantı ilk boğuma zor girmeye başladı. Aldığım kamış lineaeffe freestyle 3.90 Fiyatı : 42,15 USD 56,27 YTL . Ben özellikle düşük atarlı surf kamış aradım İzmirde ama malesef yok, en uygunu alba nın 2787 Enrico surf modeli idi , bunun da atarı 100-250 56 YTL . Öncelikle 4 mt üzeri surf için uygun fakat hareket alanı fazla olmalı, bir de yüksek gramajlı kurşun takınca , takım kopar mı? milletin kafasını gözünü yarar mıyım, gibi çekincelerim yüzünden düşük atarlı tercih ettim. Aldığım kamışın atarı 50-150 ben azami 75 lik kurşun takmayı düşünüyorum. Bunun altında atarlı 50-100 mesela kamış ne internette ne İzmirde bulabildim. En uygunu lineaeffe idi ve kamışın kalitesinden de ilk bakışta memnun kaldım Satın almak için dediğim gibi fazla bir alternatif yoktu , [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] da bulabildim. umarım yeterli olmuştur |
||
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Bilgi rica ediyorum | gokseldbuga | DENİZ AVI KARADAN | 19 | 20-06-2011 10:13 |
makine yardımı | sazancı18 | Makara - Makinelerle İlgili Herşey | 5 | 28-03-2008 21:53 |
ctesi icin bilgi rica ediyorum | gokseldbuga | DENİZ AVI KARADAN | 12 | 01-12-2006 19:48 |