|
TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER Güncel olaylar hakkında... |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#1 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() sevgili arkadaşlarım sizlere birlikteliklerin olmazsa olmazı olan " hoşgörü "nün tarifini sözlük karşılığını yazmak ihtiyacı duydum.
sözlükte ; "Hoşgörü; müsamaha, tahammül, katlanma, görmezden gelme veya göz yumma, başkalarını [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] ve [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]ında serbest bırakma, kendi görüşümüze ve çoğunluğun görüş biçimine aykırı düşen görüşlere [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....], hem de yan tutmadan katlanma demektir. İzin verme, aldırmama, iyi karşılama anlamlarına da gelir." şeklinde tanımlanıyor. sanırım bu tanımı, bütün kelimelerini sindirerek yaşantımıza uygulamamız gerekiyor. hepinizi hoşgörülü olabilmeye çağrıyorum, özellikle ihtiyaç duyduğumuz şu dönemde.
![]() |
![]() |
Sponsored Links |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Yazıyı olması gereken yere taşıdım.. | ismetguralp | Takım Çeşitleri | 6 | 15-10-2011 16:51 |
bu doğa hepimizin???? | avcı45 | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 6 | 07-11-2008 07:30 |
Hepimizin başı sağolsun.. | ishak BALLICA | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 6 | 28-05-2007 11:22 |
Tüm balıkçıların uyması gereken kurallar....! | Uzm.Dr.Rastgele | Tabiatı ve Canlıları Koruma | 15 | 08-02-2007 11:11 |