![]() |
#2 | |||||
Kurucu Üye ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Sevgili cicsat,forum kuralları gereği imza ayarlarınızı yaparsanız size nasıl hitap edeceğimiz konusundaki sıkıntımızı ortadan kalkmış olur.Spin türü makinelerde önden ya da arkadan kaloma ayarı kişiye göre tercih meselesidir. [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] linkinde Selim dostum durumu fotoğrafla gayet güzel açıklamış.
Fly tipi çıkrıkların devirleri,rotasyonları çok düşüktür,bu yüzden yazdığınız gibi balık yüklendiğinde misinayı tamamen elle çekerek ancak yakalamanız mümkündür.Bu da oldukça yorucu oluyor ( en azından benim için ![]()
__________________
Erol ERDOĞAN 1966 Hepimiz birer gölgeyiz aslında… Nerede yaşarız, neye benzeriz bir fikrimiz yok, neyiz ne değiliz bir bilgimiz yok. Birbirimiz hakkında bildiğimiz tek şey Nick lerimiz… Sanal alemin sisleri arasında beliriyor sonra kayboluyoruz. Gerçek olan tek şey; paylaşımlarımız, burada bizi var eden de bir tek bu…(alıntıdır) |
|||||
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Makinalar ve almış oldukları misina miktarı | balıkcı | Misinalarla İlgili Herşey | 3 | 20-03-2007 20:03 |