|
TATLI SU AVI Tatlı sularda olta ile yapılan avlar hakkında herşey. |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#21 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Alıntı:
Ender evet dediklerinde haklisin..Pisirmek baska bir ustaliktir... Israil sazani bizim burada cok fazla.Sana söyle izah edeyim..Eger israil sazani yakalamak icin baliga gitsem günde 20 kg. cok rahat tutarim.Ama tadi cok kötü. Balcik ve mirik kokuyor..Sazan da öyle belki bizim buradaki göllerin yapisinda.. Sana zahmet israil sazaninin nasil pisirilmesi gerektigini bir anlatirmisin Tesekkürler
__________________
Dalgalardir evimiz Yosun kokar tenimiz Enginlere bin selam BIZ DENIZCIYIZ Cumhur 1980 Berlin |
|||||
![]() |
![]() |
Sponsored Links |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
sezonun ilk turnaları | orhan69 | FOTOĞRAFLARIMIZ | 9 | 06-06-2009 05:39 |
2007 Sezon Başı Afyon/Döğer Sazanları | excalibur80 | FOTOĞRAFLARIMIZ | 8 | 20-11-2007 06:02 |
sezonun ilk İspendekleri.. | varior | DENİZ AVI KARADAN | 32 | 04-07-2007 13:56 |
Sezonun İlk Balik Avi | levent_izmir | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 2 | 09-10-2006 12:34 |
Sezonun İlk Levrekleri | aserkansatı | Deneyimler-Anılar ,Avlak Bölgeleri | 53 | 27-06-2006 18:48 |