|
TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER Güncel olaylar hakkında... |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#1 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() 3 ay önce banax BN250X model makine almıştım.Yavaş yavaş makinelerden anlamaya başladıkça yanlış bir seçim yapmış gibi hissettim kendimi.Makine sararken cır cır ses çıkartıyor.bir tek ileri sarma modundayken çıkartıyor sesi.İki yönlü olarak ayarladığımda ses yok ama o da bana yaramaz.Bu makine acaba nasıl susturulur?Yoksa geri verip albastar delta 60 mı alayım.TAbi balıkçı geri alırsa.Çok acil yardımınıza ihtiyacım var.Makinenin linki bu.
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Şimdiden çok teşekkürler...
![]() |
Sponsored Links |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Surf makine için yardım | Murcy | Makara - Makinelerle İlgili Herşey | 1 | 21-08-2009 22:01 |
suf kamış ve makine-yardım | elmexicano | Surf | 5 | 08-04-2008 23:58 |
makine yardımı | sazancı18 | Makara - Makinelerle İlgili Herşey | 5 | 28-03-2008 21:53 |
Yeni makine ve kamış... | katiti | Makara - Makinelerle İlgili Herşey | 21 | 24-01-2007 13:12 |
Balık nasıl alınır nasıl saklanır? | Bir Dost | Balık Yemekleri | 0 | 02-12-2005 10:40 |