![]() |
#11 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() Gecmis olsun yunuscan ....
Malesef Ülkemizde cahil magandalar ve buna benzer serseriler cogalmakda ve bunun önüne gecemiyoruz . Issizlik arttikca ve egitim yetersizligi kol gezdikce bu tür olaylara ister istemez katiliyoruz , ama ne güzelki sana fazla bisey olmadan ve sende kafani kullanarak o 13 kisiye negativ yaklasmadan oradan ayrilmisin , soguk kanli olmak lagzim.tekrar gecmis olsun dilerim butür olaylarin tekrarini yasamassin. Bir Olayda ben anlatiyim : Kemer de benim Arkadas hanimi ile gezerken, 3 serseri laf atmislar - hanimina , Kadin 7 aylik hamile idi , ne mutlu simdi nurtopu gibi bir ogullari oldu. Serserilerden biri sunu demis : bakin ortakati kiraya vermis demis , bunu duyan bizim Arkadas duymamazlikdan geliyor ve zeynebi yani hanimini eve götürüyor.Ben sigara alip hemen geliyorum diyor , tekrar o 3 serserinin yanina gidiyor ... ama elinde kürek sopasi ile , birinin burnunu kirmis digerini tekme tokat dövmüs ve o laf atanida 4 gün komaya sokmus kemer yasam hastanesinde , 3 gün arkadas kemer jandarma karakolunda tutmuslar , sonra ifade verildikden sonra serbest birakmislar , suan mahkemeyi bekliyorlar. Hanimi hamile idi korkar cocuk düser diye o an laf atildiginda bisey dememis , ve zeynepde icinden allaha sükür ismail duymadi diye icinden mirildanmis.ismail den kacarmi , Kemer - tekirovada lakabi deli tavuk ... adami yer böyle iste . selamlar - rastgelsin
![]() |
Sponsored Links |