|
El Yapımı Kendi Yaptığınız Malzemeleri Bizlerle Paylaşabilirsiniz... |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#1 | ||||
FCR/SGR ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Türkiye'de at-çek ile yakaladığımız balıklar genelde doğal yemlenme alanlarında gamit kefal ve aterina ya ilgi gösteriyorlar..
Bu yüzden; ben sahte yem hazırlarken, özellikle aterina ya benzemesine özen gösteriyorum. Bugün hazırladığım birkaç sahte yem.. (15 gün sonra Mordoğan'a gidiyorum bu yüzden sahteleri hızlandırdım ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Şu elimde tuttuğum ufak olan gri mavi zargana için yüzey balığı. Bu balık için yeni bir method denedim. Çok kolay oldu. Sıcak slikon tabancaları için kullanılan silindir şeklindeki slikon'dan yaptım. Bence bu balık epey iş yapacak gibi ![]() Bunlardan birini hazırlarken video'ya da çektim. İlgilenen olursa yüklerim. Selamlar. ![]()
![]() ![]() Cem | 0 RH+ | İzmir | 20 Nisan Forum kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] İmza ayarlarınızı düzenlemek için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
||||
![]() |
![]() |
Sponsored Links |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Rapala Yapımı | Bir Dost | El Yapımı | 42 | 23-01-2012 23:07 |
İlk denemem-el yapımı sahte | Lethe | AT-ÇEK | 9 | 03-10-2011 07:40 |
El Yapimi Sahte Rapala | urfettin | El Yapımı | 25 | 17-03-2009 13:41 |
lure yapımı (rapala yapımı) | aganta borina borinata | Yapay Yemlerle İlgili Herşey | 7 | 18-12-2007 22:46 |
Rapala,Wobbler yapımı | balıkcı | El Yapımı | 3 | 15-05-2006 19:40 |