![]() |
#1 | ||||
FCR/SGR ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] konulu mesaj içeriğinden esinlenerek ve konuya uygun olarak Ustalara Saygı Kuşağı
![]() ![]() Kullanılan malzemeler: Yapışkanlı fosforlu folio (3D gümüş vs.. de olabilir) Suda çözülmeyen asetat kalemi Makas 3lü kanca 0.35 misina Zımba ![]() Alışveriş merkezinden alınan yapışkanlı folio ve diğer gereçlerimiz. ![]() Folyomdan, üreteceğim yaprak balığa uygun boyutlar kadarını kesiyorum. ![]() Asetat kalemi ile balığımın formunu folio üzerine ana konturu ile çiziyorum. ![]() Folio üzerine çizdiğim balık formlarını makas ile kesiyorum. ![]() Aynı kalıbı kullandığım için milimetrik olarak uyuşuyorlar. Bunları üst üste yapıştırıyorum. yapıştırırken tam ortada kalacak şekilde misineyi ortada bırakıyorum. ![]() Suya dayanıklı asetat kalem ile balığı biraz daha gerçekçi hale getiriyorum. Göz ve yüzgeçlerini çiziyorum. Zımba ile gaga ve kuyruktan (misine ortada kalacak şekilde zımbalıyorum. Misinedan ortadan kayıp gitmesin diye) ![]() 3lü kancamı da sona takıyorum. 1.5 kulaç öne 100 gramlık kıstırma veya gezer kurşunumu takıyor ve fırlatıyorum.. (Daha fırlatılmadı tabii) Bu balık sağa sola yalpayarak pırpır yaparak 1.5 kulaçlık boşluktan istifade gezerek gelecektir. En üstte verilen linkteki ustamıza saygıyla... Rastgele..
![]() ![]() Cem | 0 RH+ | İzmir | 20 Nisan Forum kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] İmza ayarlarınızı düzenlemek için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Bu mesaj en son " 10-07-2008 " tarihinde saat 14:48 itibariyle xnode tarafından düzenlenmiştir.... Neden: cümle düşüklüğü |
||||
![]() |
![]() |
Sponsored Links |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Rapala Yapımı | Bir Dost | El Yapımı | 42 | 23-01-2012 23:07 |
El yapımı basit kaşık hazırlama tekniği | xnode | Suni yemler,Suni Yem Tarifleri, Koku Yayıcılar | 9 | 07-10-2011 07:17 |
lure yapımı (rapala yapımı) | aganta borina borinata | Yapay Yemlerle İlgili Herşey | 7 | 18-12-2007 22:46 |
el yapımı şiş | doğukan | El Yapımı | 2 | 30-11-2007 17:22 |
Fly yapımı | Güven ÖZYELDAN | Fly | 4 | 29-08-2007 09:40 |