![]() |
#1 | ||||
FCR/SGR ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Merhaba;
Balık marketlerde satılan alüminyum kasnaklı kepçelerden dili yanmayan var mıdır içinizde bilemiyorum. Eski kepçem, babamın evinin bodrumundan çalındığı için ![]() Kepçe'siz bir balıkçı, isparoz avcısıdır ![]() Gayet güzel ve yıllarca kullanabileceğim sağlam bir alet ortaya çıkardık. Normalde demirciler bu şekilde uğraşmak istemedikleri şeylere iki küçük lehim atıp veriyorlar. Ancak ben bastırınca basket potası gibi sağlam birşey yaptırdım ![]() ![]() ![]() Fikir vermesi açısından fotoğraflarını yayınlıyorum. Kısmetse, yazlığa gittiğimde bunu bir güzel siyaha boyamayı ve kaliteli bir ağ ile donatarak uzun süre kullanmayı planlıyorum. İki sap var. Biri kısa biri uzun. Bunları da isteğe göre kullanabiliyorum. Selamlar. ![]() ![]()
![]() ![]() Cem | 0 RH+ | İzmir | 20 Nisan Forum kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] İmza ayarlarınızı düzenlemek için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
||||
![]() |
![]() |
Sponsored Links |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
yeni üye | 03 hamit | Tanışma | 15 | 30-03-2019 11:40 |
Yeni!!! Yeni!!! 14.11.2008 av raporu | shark1 | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 24 | 03-04-2011 22:46 |
Tatlı su avında devrim yaratan ürün | serbaki | Deneyimler-Anılar ,Avlak Bölgeleri | 22 | 11-12-2009 09:43 |
Yeni!!! Amatör Tatlisu Balikcilarina Yeni Pratik Bilgiler Tanitim Videolari | balıkcı omer | Videolar | 7 | 26-03-2008 21:45 |