|
Organizasyonlar Her türlü fuar, av yarışması ve üyelerin aralarında yaptığı organizasyonlar hakkında... |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#5 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() KAMADER KOCAELİ AMATÖR OLTA BALIKÇILARI VE DOĞAL HAYATI KORUMA DERNEĞİ GELENEKSEL 2.ULUSAL SAZAN TUTMA YARIŞMASI KATILIM FORMU
TAKIM NO : …………………….. TAKIM İSMİ :………….………………………. 1.YARIŞMACI ADINIZ SOYADINIZ :..…………………………………………………. GSM NO. :…….………………………………………………….. YAŞINIZ :…………………………… KAN GRUBUNUZ :……………RH ( ) ADRESİNİZ :………………………………………………………………………………………………… ……………………………………………………………………………………………… E-POSTA :……………………………..@................................... ......... SİSTEMİK BİR RAHATSIZLIĞINIZ (SOLUNUM SİSTEMİ, KALP, BÖBREK GİBİ..) VARSA YAZINIZ …………………………………………………………………………………………… KULLANDIĞINIZ İLAÇLAR VARSA YAZINIZ ……………………………………………………………………………………….………………………………………… …… ACİL BİR DURUMDA ULAŞILABİLECEK YAKINLARINIZ ADI SOYADI :………………………………………… TELEFON NO : ………………….... ADI SOYADI :………………………………………… TELEFON NO : ………………….... 2.YARIŞMACI ADINIZ SOYADINIZ :..…………………………………………………. GSM NO :…….………………………………………………….. YAŞINIZ :…………………………… KAN GRUBUNUZ :……………RH ( ) ADRESİNİZ :………………………………………………………………………………………………… …………………………………………………………………………………………… E-POSTA :……………………………..@................................... ......... SİSTEMİK BİR RAHATSIZLIĞINIZ (SOLUNUM SİS. KALP, BÖBREK GİBİ..) VARSA YAZINIZ ………………………………………………………………………………………………… KULLANDIĞINIZ İLAÇLAR VARSA YAZINIZ …………………………………………………………………………………………………… ACİL BİR DURUMDA ULAŞILABİLECEK YAKINLARINIZ ADI SOYADI :………………………………………. TELEFON NO : ………………….... ADI SOYADI :……………………………………….. TELEFON NO : ………………….... Yarışma şartnamesini okudum, şartnameye aynen uyacağımı taahhüt ediyorum. İsim İmza İsim İmza Düşünceler : …………………………………………………………………………………………………… ……………………………………………………………………………………………………………………… …… |
|||
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
antalya falezlerde balık tutma | Demonaz | DENİZ AVI KARADAN | 2 | 22-10-2008 22:11 |
11 Mayis Samader Turna Baliği Tutma Yarişmasi | mbal | Organizasyonlar | 5 | 01-05-2008 08:20 |
alabalık tutma yeri hakkında yardım | gökhan | TATLI SU AVI | 0 | 24-04-2007 19:45 |
Oğlumun İlk Balık Tutma Alıştırması | rüzgar2 | FOTOĞRAFLARIMIZ | 12 | 26-12-2005 05:26 |