|
DENİZ AVI (TEKNEDEN) Tekneyle yapılan tüm avlanma yöntemleri ile ilgili bölüm. |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#1 | ||||
Çımacı ![]()
|
![]() YER: AKSU
EKİP : TOLGA VE OĞUZ KAPTAN YEM BORU KURDU [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Öğlen ssatlerinde sevgili dostum oğuz kaptanla aksu civarında denize açıldık. havaya ve gün ortası olduğu için bboru kurdu az almıştık yanımıza. oltalarımızı suya indirdikten kısa süre sonra mırmırın kafa darbesini hissedip iğneyi damağına yerleştirdim. teknede bayram havası koptu tabi. hemen arkasından oğuz kaptanın oltasını gerdiren misafir , tekneye teşrif etmeden 0.40 lık misina patladı. kahrolduk . arkasından mercanları birer ikişer tekneye aldık. yemlerimiz tükendiği için dönmeye karar verdik.
ne hoş ey güzel tanrım .ne hoş maviliklerde sefer etmek bir sahilde çözüşüp gitmek düşünceler gibi başıboş açsam rüzgara yelkenimi dolaşsam bende deniz deniz ve bir sabah vakti kimsesiz bir limanda bulsam kendimi tolga özdemir 1973 antalya |
||||
![]() |
![]() |
Sponsored Links |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Antalya'da balık durumu | foker2008 | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 2 | 17-04-2012 16:21 |
antalyada son durum | foker2008 | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 3 | 04-01-2009 19:40 |
antalyada 4.20 tekne arıyorum bilgisi olan | foker2008 | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 2 | 24-12-2008 16:37 |
antalyada kıyı balıkçılığı yerler hakkında bilgisi olan | foker2008 | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 0 | 23-12-2008 19:32 |
14.09 Mercan raporu | ibrahimz35 | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 15 | 18-09-2008 08:24 |