|
DENİZ AVI KARADAN Denizde olta ile balık avı hakkında herşey. |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#1 | |||||
ADMİN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Öncelikle herkese merhabalar
Gerçtiğimiz haftalarda rapor yazan ve siteye üye yaptığım arkadaşım Erhan ([Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]), Görkem ve amcaoğlu Salih'le birlikte bir av planı yaptık. Aslında bana kalsa sabah 4 te yola çıkıp sabah suyundan sonra geri dönmek istiyordum. Fakat arkadaşlarım sabahtan biraz uyuyup akşam suyuna gidip geç vakite kadar avlanmayı tercih ettikleri için bende çoğunluğa uydum. Uzun süredir ava gitmediğimden dolayı heycanlıydım taaki sabah uyanıp meteoroloji sitelerine bakana kadar. Öğlenden sonra şiddetli lodos olması moralimi bozsada bu havada en rahat Gerence bölgesinde avlanırız diyerek yaklaşık 2 yıldır gitmediğim eski bir avlağa gitmeyi planladım. Saat 11 Gibi yola çıkıp yem, su, ekmek gibi ihtiyaçları tamamlayıp av yerine geldik. Geldik gelmesine ama hava pek hoş değildi. Herşeye rağmen oltaları atıp beklemeye başladık. Yem olarak madya, borukurdu ve sülünez olmasına rağmen taze madya bulamadığımız için dondurulmuş almak zorunda kaldık oda evlerden ırak bir kokuya sahip olduğundan kullanmama kararı aldım kendimce ![]() ![]() Akşam saat 6 civarında ısparozların istilasına uğradık resmen. Bu durumdan diğerleri memnun olsada ben bu canavarlardan nasıl yem kurtarırım sorusunun cevabını arayıp durdum yemler bitene kadar ![]() ![]() Günün sonunda hava kararmaya başladığında ben yavaş yavaş eşyaları toplayıp arabamıza götürürken Erhan'ın feryadıyla "tanımlanamayan bir cisim" yakaladığını anladım ![]() Gün bu şekilde keyifli biçimde sonlandı. Balık çiftlikleri son gittiğimdeki yerlerinde değillerdi buda ayrıca bir sevinç kaynağı oldu benim için. Çiftlikler gayet açıkta yer alıyor artık. Yaklaşık 10 dakikalık bir kamera kaydımızda var onuda en kısa sürede yükleyip sizlerle paylaşıcam. Buda günün tek eli yüzü düzgün balığı... ![]()
![]() |
Sponsored Links |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
1 mayıs 2009 av rezaletim :) | mc_scream | TATLI SU AVI | 8 | 24-07-2009 09:15 |
16 Mayıs 2009 Urla | Salih Reis | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 9 | 23-05-2009 09:20 |
1 Mayıs 2009 kofana | walras | FOTOĞRAFLARIMIZ | 10 | 07-05-2009 15:45 |
çeşmealtı raporu 03 mayıs 2009 | asepetci | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 13 | 05-05-2009 11:25 |
27 mayıs gerence gezi raporu | er35han | Videolar | 21 | 07-06-2007 08:51 |