Slm dostlar hepinize rastgelsin, uzunca bir süredir Dikili tarafında kaldığımdan bizim evin önünde avlanan insanları izliyordum, benim şehir içindeki balık malzemesi satan elemana sordum ne avlıyorlar bunlar diye, zargana kefal kupa dedi, zargana hiç avlamamıştım, avcılığı çok zevklidir dedi ,bende bi deneyeyim dedim dün akşam, 35 lik misina, ışıklı bir mantar ve bir kulaç uzunlukta bağlanmış sinek iğne ucuna sülünes. ilk salladım bekledim.....bişey yok ikinciyi salladım bekledim.... tam kendi içimden dedim 'ulan böyle bekle bekle bu şekilde insan sıkılır yav' bir anda benim mantar battı çıktı, ardından sağa sola hızlıca seri hareketler, olta resmen yattı, çekmeye başladım zıplaya zıplaya bişey geliyor

ilk zarganamı yakaldım, resmi evdeki bilgisayarımda yüklerim, yaklaşık 50 cm uzunluğunda oldukça iriydi, oltadan çıkarmakta biraz zorlandım lakin sonunda becerdim, bir iki daha attım ama geç olduğundan eve döndüm zarganayı temizleyip buzluğa attım, nasıl pişireceğimi bilmiyorum açıkçası bilgisi olan varsa tarif alabilirim

görüşmek üzre...