|
DENİZ AVI (TEKNEDEN) Tekneyle yapılan tüm avlanma yöntemleri ile ilgili bölüm. |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#5 | |||||
Kaptan
|
![]() vedat biladerim öncelikle bu güzel paylaşımından dolayı çok teşekkürler .resim karelerindende görülüyorki harika bir gün yaşamışsınız hepinizi ellerim acıyıncaya kadar alkışlıyorum ve başta sana daha sonrada tüm katılan balık sevdalılarına helal olsun
![]() ben kendi adıma kıyı avcılığını daha çok seven biri olarak senin güzel konularını turlarını balık avlarını büyük bir keyifle izlemeye doyamıyorum ve inan sadece o ortamda bulunmak için bir hafta sonu tatilimi BARBOROSteknesinin güvertesinde geçirmek istiyorum ![]() böyle güzel bir hafta sonu geçirmek için şimdiden hazırlık yapmaya başlasakmı?çok güzel bir organizasyona ilk adım olarak yola çıkmak ve devamlarının olmasına sadece dostluk ve kardeşlik için ilk kıvılcım benden başlatmak senden ![]() senin için uygun bir zamanı kendin seç ve rastgelsin ailesi olarak çok güzel bir organizasyona imza atalım ![]() ![]() rastgelsin ![]() |
|||||
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Boğaz balık avımız | BARBAROS.T | Videolar | 5 | 05-02-2010 22:53 |
26-01 Boğaz İstavrit Avı | zinebird | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 11 | 02-02-2008 13:55 |
3.2. istanbul boğaz | cevat2 | DENİZ AVI KARADAN | 17 | 06-02-2007 17:17 |
12/11/2006 İstanbul Boğaz | mozdil | DENİZ AVI KARADAN | 17 | 23-01-2007 21:04 |
Hoşgeldin Nero | levrek | Tanışma | 2 | 10-03-2006 03:31 |