Geri Git   RASTGELSİN AMATÖR BALIKÇILIK FORUMLARI > Amatör Balık Avı Genel Bilgiler > Üstadlar Köşesi > Nuri Deniz

Konu Araçları Görünüm Modları
Eski 19-12-2009, 01:13   #1
MAVİ FENER
Kaptan

MAVİ FENER kullanıcısının avatarı

Exclamation 20 Kilogramlık Kılıç Balıkları Görenleri Şaşırtıyor

20 Kilogramlık Kılıç Balıkları Görenleri Şaşırtıyor
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]

Aydın’ın Didim ilçesi açıklarında balıkçıların ağına takılan 20 kilogramlık 2 adet kılıçbalığı görenleri şaşırtıyor. İlçede ilgi odağı olan kılıçbalıkları kilosu 10 TL’den satıla çıkarıldı.

Önceki gün sabah erken saatlerinde avlanmak için Didim’den tekneleriyle denize açılan balıkçıların ağlarına yaklaşık 20 kilogram ağırlığında 2 adet kılıç balığı takıldı. Ağlara takılan ve normalden daha büyük olan balıkçılar, şaşkına dönerken; yakalanan kılıç balıkları Didim’deki bir balıkçı tezgahında sergilenmeye başladı.

Didim açıklarında yakalanan kılıç balıklarına pek rastlanmadığını belirten balıkçılar, bu balıkların küçük balıklarına peşine takılmış olabileceklerini söylediler. Balık almak için tezgaha uğrayan Didimliler 20 kilogramlık balıkları şaşkın gözlerle izlerken; balıklar kilosu 10 TL’den satışa çıkarıldı.
İstanbul - 1949
İTÜ /Kimya ve İşletme Müh.

MAVİ FENER Çevrimdışı  
Sponsored Links

Sosyal Paylaşım

Gönderme Kuralları