|
DENİZ AVI (TEKNEDEN) Tekneyle yapılan tüm avlanma yöntemleri ile ilgili bölüm. |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#1 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() Selamlar İsmim Mehmet Özarslan Antalya Manavgattayım,
Asılında kara avcılığına merakım var ama forumlardan okuyup deniz avına merak sardım. 3 aydır araştırıyorum teknemi yoksa botmu diye en son arasıra hanım çoluk çocuğunda geleceğini düşünerek teknede karar kıldım. 2006 model 4,5 mt fiber 25 bg 2 zamanlı Yamaha motoru olan bir tekne aldım daha suya sokmadım gerçi ama sonuçta kapının önünde duruyor. Kafama takılanlar 1 - kapalı bir yerim olmadığı için tekne evin önünde boş bir arsada duruyor motoru söktüm depoda motorun dik konumdamı olması lazım yatay olarakta yumuşak bir şeyin üzerine bırakabilirimiyim. 2 - Arabalar gibi bunlarada kasko yaptırabiliyormuyuz. 3 - Motor 25 beygir olunca ADB için müracaatımı yaptım 22 ocakta sınav varmış ADB yi alana kadar deniz çıkmamalımıyım. Müraacatıma ilşkin belgeleri alsam yanıma 1 ay kadar idare edermi beni 4 - Aldığım arkadaş Vergi dairesine 6 ayda bir vergi ödediğini söyledi ama benim okuduğum kadarıyle 5 metreden yüksek teknelere vergi var bu tekneyi vergiden düşürmek için nereye başvurmamız gerekiyor. Umarım sorularımla sizleri boşyere meşgul etmem şimdiden teşekkürler. Rastgele
![]() |
Sponsored Links |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Uzaktan kumandali maket tekne - soru.... | Alparsbeğ | DENİZ AVI KARADAN | 22 | 12-10-2010 17:08 |
izmir hakkında soru? | aliefe | DENİZ AVI KARADAN | 5 | 19-04-2007 20:59 |
soru???:) | Emre | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 5 | 14-02-2007 13:04 |
Soru | vurgun | Öneriler, Eleştriler, İstekler | 10 | 13-02-2007 14:33 |
İzmir - Foça Hakkında soru, LTF acil cevap | Alparsbeğ | Deneyimler-Anılar ,Avlak Bölgeleri-Haritalar | 0 | 18-08-2006 14:31 |