![]() |
#1 | ||
Guest
|
![]() Nedendir bilmem bu günlerde benim hiç tadım yok.Açık söyleyeyim siteye giresim de gelmiyor.Eve gelince neti açıp başından ayrılıyorum ve arada bir gelip bakıyorum.Zerre kadar zevk almıyorum.Bunun için hiç kimseyi suçlamıyorum,kimse üstüne alınmasın ...(Hoş alınırsa da yapabileceğim bir şey yok duygularımı yazıyorum) Ama artık içimde yıkılan güven duygusundan ve kırgınlıktan olsa gerek sitemize bir şeyler yazmak istemiyorum.Oysa burada Sami var,Haldun,Tago,Mert,Anıl,Erol,İlhan,Selim Baba,Mustafa,Volkan,Can,Muvaffak Abi ve adını sayamadığım pek çok dostum var ama benim tadım kaçtı bir kere...Sitedeki mesaj atılış oranı da düştü zaten...Çabuk geçmesini diliyorum.Sessizliğimin geçici olacağını biliyorum ama yinede yazmak istedim.Bunları bilin istedim.Benim hiç tadım yok.ÜZGÜNÜM...
![]() ![]() Not:Konu ile ilgili ajite edici ,sahte mesaj atmayacak olan arkadaşlara da şimdiden teşekkür ederim ...Karnım tok... ![]() Bu mesaj en son " 08-02-2006 " tarihinde saat 05:29 itibariyle aserkansatı tarafından düzenlenmiştir.... |
||
![]() |
Sponsored Links |