![]() |
#10 | ||||
Üstad
|
![]() Arkadaşlar, taa nerelerden beni ziyarete geldiniz.ALLAH(CC) hepinizden razı olsun.sağolun varolun.İşte dostluk, çıkarsız menfeatsiz.bir tatlı dil, bir güler yüz..Aslında herkesin, hepimizin aradığı bu değil mi?.Ve inanın ben bu sitede bunu buldum.Gerçek dostluğu, paylaşımcılığı, yardım severliği,güler yüzlülüğü.Hepsi burada mevcut.Şu ana kadar tanıştığım tüm arkadaşlarım,candan ve samimi birer dost insanlar.
Arkadaşlar, bu sitede sanalda taniştığım, ama gerçekte henüz tanışmadığım, tüm arkadaşlarla bir an önce tanışmak en büyük arzularımdandır..Eğer yolunuz bir gün Güzelbahce'ye düşerse mutlaka bir çayımı içmeye beklerim.
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Buluşma Kaptan Karabulut Ayüzlüm ve Fora Serkan İle | Necati ARAT | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 21 | 14-01-2010 10:28 |
Teşekkürler FENERBAHÇE | paşalı | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 6 | 03-04-2008 17:47 |
Çok Çok TEŞEKKÜRLER | aganta | Öneriler, Eleştriler, İstekler | 15 | 23-12-2006 02:41 |