|
Üye Organizasyonları Bireysel olarak üyelerimizin gerçekleştirdiği organizasyonların yer aldığı bölümdür. Bu bölümdeki organizasyon ve balık avı turlarının sitemiz ile ilişkisi yoktur... |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#13 | ||||
Organizatör
|
![]() Dostlar inanın birden gelişti benım için herşey gündüz hasanla konuşama yapmıştım havanın kötü olduğunu söyleyınce ava gitmeyı başka haftaya düşünüyordum kı Ertan arayınca konu olgunlaştı zaten ertanı da epeydir görmüyordum, hatta olta takılarını almak için tekrar gerı dönüp dükkana gitmek zorunda kaldık, diyeceğim inanın konuyu zaten gün içerısınde de konuştuk yenı bir organızasyonda küçük teknelerle av yapmayı konuştuk yani sizlerıde düşündük Mehmet inan birlıkte bir av mutlaka yapacağız, Necati inan o balığı çıkarabilseydim bir dükkan tutup tebrıklerı kabul ederim dieye düşündüm
![]() ![]()
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
haydi Rastgelsin.com üyeleri | mufi | Öneriler, Eleştriler, İstekler | 25 | 24-03-2009 16:11 |
Haydi balığa | ADNAN | Organizasyonlar | 19 | 05-02-2009 16:43 |
Antalya haydi buluşmaya...23 Aralık 2007 Pazar | Onur GÜNER | Organizasyonlar | 1 | 28-11-2008 12:39 |
Istanbullu Balicilar Haydi Buraya | RULUDAG | Deneyimler-Anılar ,Avlak Bölgeleri-Haritalar | 43 | 26-01-2008 09:46 |