|
DENİZ AVI (TEKNEDEN) Tekneyle yapılan tüm avlanma yöntemleri ile ilgili bölüm. |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#1 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]
Selam arkadaşlar. Size bugün iki arkadaşla tuttuğumuz süper balık avı maceramı anlatayım. Ben geçengün aynı yerden bir tane çipura aldım. Arkadaşlarla aramızda sohbet ederken her zamanki gibi yine bi balık konusu açıldı ve çipura kesti dediler. Bende dedimki ben gevilden 2 gün önce bi tane aldım dedim. Halil adlı arkadaşımda hadi gel benim tekneyle gidelim belki birkaçtane daha alırız dedi. Oda bi gün öncesi sardalye kurutmuş bunlar iyi koku yapar dedi ve açıldık. Derinlik 24 metre, vakit daha erkendi. ilkin bir iki tane karagöz çektik vee Halil abi bi tane asıldı ve arkası geldi. Tam 21 tane çipura yakaladık. Allah sizede böyle bol keyifli ve bi o kadarda kaliteli avlar nasip etsin.
Mustafa YAVAŞ 1977 ARH+ SEFERİHİSAR SIĞACIK LİMANI Bu mesaj en son " 06-03-2010 " tarihinde saat 08:55 itibariyle Mehmet BODUROĞLU tarafından düzenlenmiştir.... |
|||
![]() |
![]() |
Sponsored Links |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Aliağa Bereketi | Taygun KOCABIYIK | FOTOĞRAFLARIMIZ | 27 | 28-03-2011 16:44 |
Seferihisar Sığacık'ta kiralık tekne | gkhnust | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 24 | 24-02-2010 23:24 |
Adalar bereketi(4)lodosta .... | kaptankarabulut | Süleyman Karabulut | 26 | 20-01-2010 15:00 |
Adaların Bereketi... | kaptankarabulut | Süleyman Karabulut | 28 | 16-12-2009 16:59 |
ayaz havanın bereketi 2 | ismail çakır | FOTOĞRAFLARIMIZ | 9 | 05-01-2008 13:27 |