|
DENİZ AVI (TEKNEDEN) Tekneyle yapılan tüm avlanma yöntemleri ile ilgili bölüm. |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#1 | |||||
Kaptan
|
![]() ![]() SEVGİLİ BALIKÇI DOSTLARIM ![]() bugün süleyman abimizin teknesinde bir kişilik yeri olduğundan benimde kıyıdan balığa gitmeyeceğimi bildiğinden benide teknesine davet etti. ![]() ![]() nekadar tekne ile balığa çıkmasamda süleyman abi davet ettiği için yanındaydım. ![]() ![]() öyle güzel bir gün yaşadıkki anlatılmaz ancak yaşanırdı ![]() ![]() [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] ![]() [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] adnan abi,ahmet biladerim yalçın biladerim çok iyi dostlarsınız teşekkür ederim.en yakın zamandada ailemizde görmek tüm dostlarımızla tanışmanızı dilerim ![]() sadece bu kadar deyil tabi Fora SERKAN Kardeşimle ve ekibiyle tanışmakta çok güzeldi ![]() [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] serkan kardeşim teknesinde balık pişirip bizlere ikramından tutun sohbetine kadar mükemmeldi. ![]() [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] iyiki sizleri tanımışım ve tanıyorum dileğimde herkesin herkesle tanışması ve ayrıca bulunmaz cana yakın sohbeti dinlenen birşeyleri paylaşabilen kişiler olarak yürekten teşekkürlerimi sunarım ![]() ben harika bir gün yaşadım ![]() ![]() ![]() [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Bu mesaj en son " 21-03-2010 " tarihinde saat 21:08 itibariyle Hasan BALIKÇI tarafından düzenlenmiştir.... |
|||||
![]() |
![]() |
Sponsored Links |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
!!..Hasan BALIKÇI & Serkan KARINCA..!! | Hasan BALIKÇI | DENİZ AVI KARADAN | 77 | 27-02-2010 13:26 |
Kaptankarabulutla birlikte | Anıl ÜNALAN | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 36 | 15-02-2010 12:57 |
Ayyüzlümle birlikte. | kaptankarabulut | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 31 | 29-01-2010 17:24 |
Buluşma Kaptan Karabulut Ayüzlüm ve Fora Serkan İle | Necati ARAT | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 21 | 14-01-2010 10:28 |