|
Tanışma Üyelerimizle tanışıp kaynaşabileceğimiz bölüm. |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#11 | ||||||
Kaptan
|
![]() Alıntı:
![]() öncelikle beni kırmayıp çok sevdiğim rastgelsin formumuza tekrardan gelişin için çok teşekkür ederim. siz saygı değer sevgili balıkçı abilerimden birisiniz.öyleki sanırım 2001 yılında sizin kitabınızı okumuştum. halada elimde ve unuttuğum veya bilmediğim bilgilerin birçoğuna hala kitaabınız vasıtasıyla ulaşıyorum. ![]() en son yazışmamızda ikinci kitabının bitmek üzere olduğunu söylemiştin bittiyse onuda almak istiyorum ![]() sevgili haluk abi amacımız paylaşmaksa ve insanlara birşeyler vermekse elimizden gelen herneyse en iyisini yapmak isteriz.gördüğüm kadarda bunu sen çok iyi başarıyorsun. senin sitenden arkadaşlarla balığa gitmek ve ortak dostlarımızın olması yarın öbürgün seninle aynı merada av yapmak demek ![]() ben bunu ne zamandır hayal ediyordum ![]() sitemize tekrar hoşgeldin ![]() ![]() saygılarımla ![]() Bu mesaj en son " 03-05-2010 " tarihinde saat 12:42 itibariyle Hasan BALIKÇI tarafından düzenlenmiştir.... |
||||||
![]() |
![]() |
Sponsored Links |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Merhaba balıkçı dostlar ... | suat kaptan | Tanışma | 10 | 08-02-2010 13:49 |
merhaba arkadaşlar bende aileden gelme bir balıkçı olarak aranıza yeni katıldım. | scana_07 | Tanışma | 8 | 09-10-2009 15:29 |
merhaba balıkçı dostlar | lambukas | Tanışma | 31 | 06-07-2007 21:30 |
Merhaba balıkçı arkadaşlarım... | Onur GÜNER | Tanışma | 15 | 03-04-2007 20:28 |