![]() |
#1 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() Herkese hayırlı geceler
Sazan avının sezonu yaklaştığı şu günlerde siz değerli dotlarla bir konuyu paylaşma gerekliliği hissettim kendimde Sazan avında misina renginin önemi nedir Sizce hangi renk daha avantajlı olur veya renk seçiminin gerçekten etkisi olur mu ? ![]() ![]() Genelde balıkavına gönül veren çeşitli dostlarımla yaptığım sohbetlerde ana iki üç renk üzerinde yoğunlaşıyorlar 1-Yeşil 2-Gri 3Kahverengi Bunun doğruluk payı nedir ? ![]() ![]() Birde bu konu ile ilgili sizlerle bir kaç misina markası paylaşmak istiyorum sizce bunlardan hangisi daha verimli olur tabi çok pahalı ve cep yakan türden markalar olmamasına dikkat ettim sizler olsanız hangi markayı tercih ederdiniz Değerli yorumlarınız için şimdiden teşekkürler MAD D-FENDER SAZAN MİSİNA 0,35 mm-1400M-KAHVE ![]() MUSTAD AYAKA CARPTECH MİSİNA 350 METRE 0,35 mm koyu renk ![]() ANGEL KISS SUPER STRONG 0,35 mm 300 METRE MİSİNA yeşil ![]() SUFİX SUPREME 0,35 mm MİSİNA 300 METRE RENK YEŞİL ![]()
![]() |
Sponsored Links |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Levrek için misina kalınlığı önemli midir? | 1940g | DENİZ AVI KARADAN | 33 | 29-07-2012 20:11 |
Spin Kamış Seçimi | -Yakamoz- | Kamışlarla İlgili Herşey | 9 | 05-05-2010 20:53 |
aynalı sazan için acil yardım lütfen | GreenRoaD | Tatlı Su Balıkları | 4 | 26-08-2009 17:39 |
kamış seçimi | bakus | Kamışlarla İlgili Herşey | 1 | 05-12-2008 01:16 |